contenidos propiedad de LETRA A LETRA CONTENIDOS S.L- más información en customer@letraaletra.com

inicio

secciones:

actualidad

opinión

marketing

cine

conciertos

cultura

deportes

teatro

motor

empresa

sociedad

salud

viajes

inmobiliaria

reportajes

entrevistas902 88 54 59
www.letraaletra.com
Notas de Prensa

EL TENOR MEXICÀ ARTURO CHACÓN-CRUZ DEBUTA AL LICEU EN EL ROL DE WERTHER
El tenor mexicà Arturo Chacón-Cruz debuta al Gran Teatre del Liceu en el rol de Werther en substitució del tenor català Josep Bros, que no podrà cantar avui per indisposició.

image003liceu.jpg Més de 50 papers a més de 20 països d’arreu del món avalen la carrera d’Arturo Chacón-Cruz, que els darrers mesos ha interpretat rols com el de Don José de Carmen a Zurich o Alfredo de La traviata a Roma. Properament el podrem veure a San Francisco (Rodolfo a La bohème), Roma i València (La traviata) o Los Àngeles (Rigoletto) entre molts d’altres.
Nascut a Sonora, Mèxic, Arturo Chacón-Cruz ha consolidat la seva carrera com a tenor als principals teatres d’òpera d’arreu del món i al costat dels més destacats directors del moment. Recentment l’hem pogut veure sota la batuta de Zubin Mehta interpretant al duc de Mantua a Rigoletto a Florència o de Michel Plasson interpretant precisament a Werther a Budapest. També cal destacar altres moments importants a la seva trajectòria com al rol de Rinuccio a Gianni Schicchi al costat de Plácido Domingo, el de Jacopo Foscari a I due Foscari de Verdi al Theater an der Wien de Viena o el seu debut a La Scala de Milà amb Les contes d’Hoffmann, on va rebre una molt càlida resposta per part de públic i premsa especialitzada.

volver a inicio
902 88 54 59
www.letraaletra.com
Notas de Prensa