contenidos propiedad de LETRA A LETRA CONTENIDOS S.L- más información en customer@letraaletra.com

inicio

secciones:

actualidad

opinión

marketing

cine

conciertos

cultura

deportes

teatro

motor

empresa

sociedad

salud

viajes

inmobiliaria

reportajes

entrevistas902 88 54 59
www.letraaletra.com
Notas de Prensa

EL LICEU PRESENTA EL NOU CICLE DE MÚSICA CONTEMPORÀNIA ‘OFF LICEU – DIÀLEGS MUSICALS’
El proper dimecres 25 de gener a les 12.30h el Gran Teatre del Liceu presentarà el nou cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals.

liceubarcelona19.jpg El proper dimecres 25 de gener a les 12.30h el Gran Teatre del Liceu presentarà el nou cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals, una iniciativa que neix amb la intenció de sacsejar i donar veu a la creació musical arribada d’arreu del país i amb un ampli ventall estilístic. 9 compositors, 9 veus i 9 estils que reactivaran l’espai Foyer per donar cabuda a una programació complementària i alternativa a la cartellera principal del Liceu.

Off Liceu – Diàlegs musicals farà un pas més enllà del format de concert tradicional i facilitarà l’acostament entre els autors, els intèrprets i el públic. Una forma d’incentivar el diàleg entre aquestes tres parts i deixar enrere les idees preconcebudes que sovint acompanyen la música contemporània.

A l’acte comptarem amb la presència de Christina Scheppelmann, directora artística del Liceu; i dels compositors integrants d’aquesta primera edició del Off Liceu.
volver a inicio
902 88 54 59
www.letraaletra.com
Notas de Prensa